Devino Membru!

Dobandeste calitatea de membru al Asociatiei de Masaj si Terapii Complementare si beneficiaza de o serie de avantaje si reduceri.

Pentru a dobândi calitatea de membru, primul pas este înscrierea dvs completând formularul de mai jos, ulterior veți fi contactat telefonic / email / sms pentru finalizare adeziune și efectuarea plății.

Principalale conditii pentru a deveni membru sunt:

Formular de înscriere

Aceste informații și documente sunt confidențiale și se vor utiliza numai pentru aderarea ta ca membru în Asociație!

După înscriere vei fi contactat telefonic / email sau SMS pentru contract adeziune, plata etc.

ATENȚIE! Prin trimiterea acestor date nu ești automat înscris în Asociație! După efectuarea plății și semnarea contractului vei obține un certificat care atestă calitatea ta de membru! Certificatul îl poți folosi pentru palmares și promovare!

Beneficii membri AMTC

1. Prezentarea activității profesionale a membrului AMTC pe site-ul https://asociatiademasaj.ro/hub-uri-amtc. Membrul AMTC are obligația să pună la dispoziția AMTC fotografia de profil (bust) și adresa pentru promovare (Facebook, site de prezentare, blog, etc). Promovarea este valabilă 12 luni (din momentul achitării cotizației anuale de membru) și trebuie să reflecte stict numele și activitatea terapeutului.

2. Certificat OFICIAL de Membru AMTC valabil 12 luni (se reînoiește la fiecare plată anuală a cotizației), pe care îl puteți expune în locație sau pe rețelele de socializare, website, etc.

3. Participarea (cu discount) la anumite Concursuri de Masaj, Campionate, Tabere,  Masterclass-uri, Cursuri de Masaj (unde vor fi reduceri pentru Membri AMTC, aceștia vor fi anunțați pe grupul destinat Membrilor AMTC).

4. Taxa pentru participare la CAMPIONATUL NAȚIONAL DE MASAJ este de doar 320 lei pentru Membri AMTC, în loc de 980 lei.

Inscrie-te acum la cel mai important eveniment din România în lumea Masajului: CAMPIONATUL NAȚIONAL DE MASAJ https://cndm.ro/inscrieri/

5. Discount-uri la servicii și produse ale Sponsorilor AMTC (de exemplu: www.blackboxnet.ro oferă Membrilor AMTC un discount de 20% pentru toate instrumentele din Lemn și Bambus pentru Masaj, producție proprie).

6. Întâlniri numeroase și unice cu Traineri și Terapeuți Naționali și Internaționali.

7. Posibilitatea de a deveni DIRECTOR ZONAL AMTC sau TRAINER Formator Cursuri Reflexovital.

Cotizații membri AMTC

Plata se face pe 12 luni calendaristice (600 lei pentru 12 luni). După efectuarea plății se va elibera certificatul de membru AMTC pe care puteți și vă încurajăm să îl faceți vizibil fizic sau online (Facebook, Instagram, etc). După eliberarea certificatului și a legitimației de membru vom începe procedura de promovare a dvs pe site. Certificatul și promovarea sunt valabile 12 luni din data efectuării plății.

De reținut că această procedură se va aplica pentru fiecare an în parte.

Orice membru are posibilitatea să renunțe la acest statut în orice moment, printr-o solicitare scrisă către adresa contact@asociatiademasaj.ro

Suma cotizată nu se restituie.

Asociația își propune următoarele obiective:

• Atestarea terapiilor complementare din punct de vedere medical de către instituțiile abilitate
  • Dezvoltarea terapiilor complementare la nivel național, cunoscute de cei mai mulți ca fiind metode în prevenirea și tratarea anumitor afecțiuni
  • Schimburi de experiență atât la nivel național cât și internațional, realizate prin organizarea evenimentelor de tipul festivalurilor și concursurilor
  • Participate la concursuri naționale și internaționale cu scopul de recunoaștere a specialiștilor școlilor de profil din România
  • Participarea gratuită sau cu un cost redus la unele cursuri și seminarii organizate de asociație.
  • Promovarea activității membrilor prin canalele Asociației de Masaj și Terapii Complementare.

Alte beneficii

Acces

Membrii Asociației beneficiază de acces gratuit sau cu un cost redus, la cursurile organizate de Asociația de Masaj și Terapii Complementare.

Promovare

Fiecare Membru al Asociației beneficiază de promovarea a afacerii sale, prin intermediul canalelor media pe care Asociația și partenerii le dețin.

Certificare

Fiecare Membru al Asociației va primi un Certificat oficial de membru prin care se atesta calitatea acestuia in cadrul Asociației.

Discount

Membrii AMTC care vor participa la campionatele naționale, europene sau mondiale de masaj beneficiază de reducere la achitarea taxelor.

Achiziție

Asociația de Masaj și Terapii complementare poate asigura consultanță și discount-uri pentru achiziționarea de materiale, mobilier, consumabile etc.

Acces la Evenimente

Membrii Asociației beneficiază discount-uri pentru demonstrații și workshopurile asociației.