Devino Membru!

Dobandeste calitatea de membru al Asociatiei de Masaj si Terapii Complementare si beneficiaza de o serie de avantaje si reduceri.

Pentru a dobândi calitatea de membru, primul pas este înscrierea dvs completând formularul de mai jos, ulterior veți fi contactat telefonic / email / sms pentru finalizare adeziune și efectuarea plății.

Principalale conditii pentru a deveni membru sunt:

Formular de înscriere

Aceste informații și documente sunt confidențiale și se vor utiliza numai pentru aderarea ta ca membru în Asociație!

După înscriere vei fi contactat telefonic / email sau SMS pentru contract adeziune, plata etc.

ATENȚIE! Prin trimiterea acestor date nu ești automat înscris în Asociație! După efectuarea plății și semnarea contractului vei obține un certificat care atestă calitatea ta de membru! Certificatul îl poți folosi pentru palmares și promovare!

Beneficii membri AMTC

1.  Prezentarea activității profesionale a membrului AMTC pe site-ul www.asociatiademasaj.ro  (dacă ne sunt oferite informații: scurtă prezentare ca terapeut, poză, link, la momentul înscrierii sau ulterior) și RECOMANDAREA/PROMOVAREA sa (postare cel puțin o dată pe anul în curs) pe paginile de facebook a AMTC și a Campionatului de Masaj.

2. Beneficiază de consultanță pe linie de marketing sub formă de Ghid ce cuprinde următoarele informații:

• cum să își creeze o pagină web
  • cum să își creeze o pagina profesională de Facebook
  • când și cum se poate face o campanie Google Ads (plătită)

3. Beneficiază de consultanță juridică  sub formă de Ghid ce cuprinde următoarele informații

• înființarea unui P.F.A.
  • înființarea unui S.R.L.
  • cum se obține autorizația de funcționare

4. Beneficiază de discounturi la achiziția de produse, echipamente, aparatură specifică domeniului, de la furnizorii agreați de AMTC : (revenim în scurt timp cu linkurile partenerilor și discounturile oferite membrilor AMTC )

5. Beneficiază de discounturi la cursurile tip Masterclass oferite de specialiștii AMTC care sunt ținute în format fizic (discounturile se aplică începând cu luna martie 2022)

6. Beneficiază trimestrial de un curs gratuit online pus pe grupul de membri AMTC

7. Beneficiază de următoarele facilități:

• prezența gratuită la demonstrativele ținute de specialiștii AMTC în taberele și adunările generale ale membrilor AMTC
  • participarea gratuită la concursurile de masaj din cadrul Taberelor de masaj  și a Adunărilor generale ale membrilor AMTC
  • beneficiază gratuit de produse oferite de producătorii AMTC   în cadrul Taberelor de masaj și a Adunărilor generale cu membrii AMTC  în echivalent valoric de minim 150 lei.

8. Beneficiază de un discount 20 % din valoarea taxei la fiecare ediție a  Campionatului Național de Masaj organizat de AMTC

9. Poate sa evolueze in cariera:

• Director zonal AMTC
  • Trainer Reflexovital

10. Recomandarea de clienți sau pacienți pe raza punctului de lucru unde activează membrul AMTC la solicitările acestora pe rețelele de socializare.

Toate aceste beneficii sunt aplicate membrilor care au taxa achitată conform informațiilor din categoria ”cotizații membri„.

Cotizații membri AMTC

Plata se face pe 12 luni calendaristice (600 lei/an). După efectuarea plății se va elibera certificatul de membru AMTC pe care puteți și vă încurajăm să îl faceți vizibil fizic sau online (Facebook, Instagram, etc). După eliberarea certificatului și a legitimației de membru vom începe procedura de promovare a dvs pe site. Certificatul și promovarea sunt valabile 12 luni din data efectuării plății.

De reținut  că această procedură se va aplica pentru fiecare an în parte.

Orice membru are posibilitatea să renunțe la acest statut în orice moment, printr-o solicitare scrisă către adresa contact@asociatiademasaj.ro

Suma cotizată nu se restituie.

Asociația își propune următoarele obiective:

• Atestarea terapiilor complementare din punct de vedere medical de către instituțiile abilitate
  • Dezvoltarea terapiilor complementare la nivel național, cunoscute de cei mai mulți ca fiind metode în prevenirea și tratarea anumitor afecțiuni
  • Schimburi de experiență atât la nivel național cât și internațional, realizate prin organizarea evenimentelor de tipul festivalurilor și concursurilor
  • Participate la concursuri naționale și internaționale cu scopul de recunoaștere a specialiștilor școlilor de profil din România
  • Participarea gratuită sau cu un cost redus la unele cursuri și seminarii organizate de asociație.
  • Promovarea activității membrilor prin canalele Asociației de Masaj și Terapii Complementare.

Alte beneficii

Acces

Membrii Asociației beneficiază de acces gratuit sau cu un cost redus, la cursurile organizate de Asociația de Masaj și Terapii Complementare.

Promovare

Fiecare membru al Asociației beneficiază de promovarea a afacerii sale, prin intermediul canalelor media pe care Asociația și partenerii le dețin.

Consultanță

Asociația de Masaj asigură membrilor consultanță juridică, pentru deschiderea și menținerea activităților proprii la cerere.

Discount

Membrii activi care vor participa la campionatele naționale, europene sau mondiale de masaj beneficiază de reducere la achitarea taxelor​.

Achiziție

Asociația de Masaj și Terapii complementare asigură consultanță și discount-uri pentru achiziționarea de materiale, mobilier, consumabile etc.​

Acces la Evenimente

Membrii Asociației beneficiază discount-uri pentru demonstrații și workshopurile asociației.