Devino Membru!

Dobandeste calitatea de membru al Asociatiei de Masaj si Terapii Complementare si beneficiaza de o serie de avantaje si reduceri. Pentru a solicita mai multe informatii sau pentru a-ti arata intentia de a deveni membru trebuie sa trimiti un mail la adresa contact@asociatiademasaj.ro
Principalale conditii pentru a deveni membru sunt:

Beneficii membri AMTC

1.In primul rand se vor organiza două adunari generale a membrilor sub forma de tabere pe anul 2022 Singurele cheltuieli le vei avea pe cazare, masa si transport, iar noi iti oferim GRATUIT posibilitatea de a participa la urmatoarele activitati din cadrul evenimentului: congres, demonstrative, concurs, networking, etc. Garantam ca va fi o experienta inedita.

2.Vei beneficia de reduceri la masterele organizate de partenerul nostru Reflexovital

3.Vei beneficia de  intalniri lunare online GRATUITE in care membrii fondatori AMTC/ colaboratori si invitati vor aborda diferite teme de interes general sub forma de intalnire unica sau sub forma de curs din mai multe parti.

4.Ne dorim sa fii prezentat pe site-ul AMTC cu poza, scurt CV si contact unde iti poti oferi serviciile de masaj.

5.Pe parcusul anului, vom lua intai legatura cu tine, urmand sa te recomandam sub forma de postare pe cele 2 pagini de facebook :Asociatia de Masaj si campionatul National.

6.Ne dorim ca fiecare membru sa fie cat mai vizibil in mediul online pe parcursul anului, asa ca te vom ruga sa ne trimiti informatii, de fiecare data cand vei participa la un eveniment de masaj la nivel national sau international pentru a-ti tine pumnii cu totii.

Modalitate cotizații membrii AMTC

Se percepe  o taxa anuala /calendaristica de 600 lei platibila in 2 transe interval ian-iunie ( 300 lei) si interval iulie-dec (300 lei)

Pentru cei care se vor inscriere intr-o faza intermediara ( se calculeaza taxa la numarul  de luni ramase pana la sfarsitul anului 2022.

De retinut  ca aceasta procedura se va aplica pentru fiecare an in parte.

Orice membru are posibilitatea sa renunte la acest statut in orice moment, printr-o solicitare scrisa catre adresa contact@asociatiademasaj.ro.

De mentionat ca suma cotizata nu se restituie.

Asociația își propune următoarele obiective:

• Atestarea terapiilor complementare din punct de vedere medical de către instituțiile abilitate
  • Dezvoltarea terapiilor complementare la nivel național, cunoscute de cei mai mulți ca fiind metode în prevenirea și tratarea anumitor afecțiuni
  • Schimburi de experiență atât la nivel național cât și internațional, realizate prin organizarea evenimentelor de tipul festivalurilor și concursurilor
  • Participate la concursuri naționale și internaționale cu scopul de recunoaștere a specialiștilor școlilor de profil din România
  • Participarea gratuită sau cu un cost redus la unele cursuri și seminarii organizate de asociație.
  • Promovarea activității membrilor prin canalele Asociației de Masaj și Terapii Complementare.

Beneficii

Acces

Membrii Asociației beneficiază de acces gratuit sau cu un cost redus, la cursurile organizate de Asociația de Masaj și Terapii Complementare.

Promovare

Fiecare membru al Asociației beneficiază de promovarea a afacerii sale, prin intermediul canalelor media pe care Asociația și partenerii le dețin.

Consultanță

Asociația de Masaj asigură membrilor consultanță juridică, pentru deschiderea și menținerea activităților proprii la cerere.

Discount

Membrii activi care vor participa la campionatele naționale, europene sau mondiale de masaj beneficiază de reducere la achitarea taxelor​.

Achiziție

Asociația de Masaj și Terapii complementare asigură consultanță și discount-uri pentru achiziționarea de materiale, mobilier, consumabile etc.​

Acces la Evenimente

Membrii Asociației beneficiază discount-uri pentru demonstrații și workshopurile asociației.