Devino Membru !

Dobândește calitatea de membru al Asociației de Masaj și Terapii Complementare și beneficiază de o serie de avantaje și reduceri.

Pentru a dobândi calitatea de membru, primul pas este înscrierea dumneavoastră completând formularul de mai jos, ulterior veți fi contactat telefonic / email / SMS pentru finalizarea adeziunii și efectuarea plății.

Tipuri de Membru:

 1. Membru Standard – cotizație 100 RON.
  1. Dobândești Certificat de Membru; promovare personală pe HUB-ul AMTC, pe Facebook AMTC, și pe grupurile afiliate.
 2.  Membru Premium – cotizație 300 RON,
  1. Dobândește Certificat de Membru; promovare personala pe HUB-ul AMTC + a business-ului (legal) pe Facebook AMTC și pe grupurile afiliate; discount-uri la evenimente precum tabere și festivaluri; 50% reducere la taxa de participare la evenimente precum Întâlnirea Regională a Terapeuților.
Principalele condiții pentru a deveni membru sunt:

Formular de înscriere

Aceste informații și documente sunt confidențiale și se vor utiliza numai pentru aderarea ta ca membru în Asociație!

După înscriere vei fi contactat telefonic / email sau SMS pentru contract adeziune, plata etc.

ATENȚIE! Prin trimiterea acestor date nu ești automat înscris în Asociație! După efectuarea plății și semnarea contractului vei obține un certificat care atestă calitatea ta de membru! Certificatul îl poți folosi pentru palmares și promovare!

Beneficii membri AMTC

1. Prezentarea activității profesionale a membrului AMTC pe site-ul https://asociatiademasaj.ro/hub-uri-amtc. Membrul AMTC are obligația să pună la dispoziția AMTC fotografia de profil (bust) și adresa pentru promovare (Facebook, site de prezentare, blog, etc). Promovarea este valabilă 12 luni (din momentul achitării cotizației anuale de membru) și trebuie să reflecte strict numele și activitatea terapeutului.

2. Certificat OFICIAL de Membru AMTC valabil până la finalul anului curent (se reînnoiește la fiecare plată anuală a cotizației), pe care îl puteți expune în locație sau pe rețelele de socializare, website, etc.

3. Discounturi de participare a membrilor AMTC in tabere , masterclass-uri ale trainerilor naționali si internaționali sau diverse alte concursuri.

 

4. Discount-uri la servicii și produse ale Partenerilor AMTC (de exemplu:  si www.kosmolinespa.ro oferă Membrilor AMTC un discount de 20% pentru toate produsele, producție proprie, la prețurile de lista  / magazin, care nu sunt deja reduse), iar Academia REFLEXOVITAL oferă discount membrilor AMTC pentru cursurile acreditate național si internațional www.reflexovital.ro)
 
5. Dezvoltarea unei cariere in cadrul Consiliului director AMTC
 
6Cursuri gratuite oferite de traineri AMTC (vezi Calendarul pe anul 2024).

 

Cotizații membri AMTC

Plata se face în contul Asociației de Masaj și Terapii Complementare deschis la ING BANK: RO02INGB0000999909393385 cu specificația „Cotizație AMTC + Nume”

După efectuarea plății se va elibera certificatul de membru AMTC pe care puteți și vă încurajăm să îl faceți vizibil fizic sau online (Facebook, Instagram etc).

După eliberarea certificatului de membru veți fi promovat pe website cu link extern către pagina de social media  / blog propriu.

Certificatul și promovarea sunt valabile 12 luni din data efectuării plății.

De reținut că această procedură se va aplica pentru fiecare an în parte.

Orice membru are posibilitatea să renunțe la acest statut în orice moment, printr-o solicitare scrisă către adresa contact@asociatiademasaj.ro

SUMA COTIZATA NU SE RESTITUIE.

Asociația își propune următoarele obiective:

 • Atestarea terapiilor complementare din punct de vedere medical de către instituțiile abilitate
 • Dezvoltarea terapiilor complementare la nivel național, cunoscute de cei mai mulți ca fiind metode în prevenirea și tratarea anumitor afecțiuni
 • Schimburi de experiență atât la nivel național cât și internațional, realizate prin organizarea evenimentelor de tipul festivalurilor și concursurilor 
 • Participate la concursuri naționale și internaționale cu scopul de recunoaștere a specialiștilor școlilor de profil din România
 • Participarea gratuită sau cu un cost redus la unele cursuri și seminarii organizate de asociație. 
 • Promovarea activității membrilor prin canalele Asociației de Masaj și Terapii Complementare.

Alte beneficii

Acces

Membrii Asociației beneficiază de costuri reduse, la cursurile organizate de partenerii Asociației de Masaj și Terapii Complementare.

Promovare

Fiecare Membru al Asociației beneficiază de promovarea a afacerii sale, prin intermediul canalelor media pe care Asociația și partenerii le dețin.

Certificare

Fiecare Membru al Asociației va primi un Certificat oficial de membru prin care se atesta calitatea acestuia in cadrul Asociației.

Discount

Membrii AMTC care vor participa la campionatele naționale, europene sau mondiale de masaj beneficiază de reducere la achitarea taxelor.

Achiziție

Asociația de Masaj și Terapii complementare poate asigura consultanță și discount-uri pentru achiziționarea de materiale, mobilier, consumabile etc.

Acces la Evenimente și Cursuri Gratuite

Membrii Asociației au exclusivitate in taberele de masaj organizate de catre Asociatia de Masaj si Terapii Complementare. (vezi Calendar)

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.