word-wellness-weekend-romania

World Wellness Weekend – România

Suntem ambasadori în Romania a unui eveniment global, extrem de important, ce se desfăşoară concomitent în mai multe țări din lume în perioada 19-20 septembrie 2020, prin activitățile mai multor ambasadori ce fac parte din domeniile Spa, Wellness şi din domeniul Terapiilor Complementare.

Acest eveniment se numeşte World Wellness Weekend şi are ca rol conştientizarea populației globale de a adopta un stil de viață sănătos, practicând una sau mai multe forme de terapii.

Anul acesta membrii AMTC, Radu Gligor de la Zen Holistic Center , Ionuț Strugaru, Diana Horga de la Holistique by Diana H. , Csata Levente, Cristina Vaporidis, Georgiana Bumbar, Iulian Motoc şi invitații lor au susținut acest eveniment prin practicarea unor activități de wellness : yoga şi binențeles diferite tehnici de masaj terapeutic şi de relaxare ( Hotstone, Lomi-Lomi, Deep-Tissue).

Activități ce s-au desfăşurat într-o zi cu soare de toamnă, în aerul curat şi răcoros de munte, aproape de Castelul Dracula de la Bran, atături de oameni faini.

Distribuie:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Urmăreste-ne pe

© 2020 All Rights Reserved AMTC – Web Design Sibiu by UnityVision.ro