Tabără Valea Doftanei

O Tabără de Masaj înseamnă un cumul de experiențe noi trăite intens într-un timp relativ scurt. Atât cât să ne formăm o impresie despre oamenii pe care îi întâlnim prima oară, să ne încărcăm cu informații noi şi atât cât să ne pară rău că timpul a trecut prea repede şi nu mai suntem în preajma lor. Dar partea frumoasă este ca ne facem relații noi.
 
Astfel de evenimente sunt făcute în primul rând pentru a descoperi şi alți terapeuți, care încă nu au auzit de noi şi nici noi de ei, terapeuți care ne pot împărtăşi din experiențele lor vaste, chiar dacă s-au înscris la cursuri pentru a le arăta ce ştim noi să facem. Este vital să acceptăm că toți mai avem multe de învățat atât profesional cât şi personal.
Aşa cum unii dintre voi ştiu deja, în aceste tabere de masaj se fac cursuri de specializare şi demonstrative ținute de trainerii Reflexovital cât şi de membrii fondatori şi activi ai AMTC.
 
Tot in cadrul lor, organizăm şi aceste concursuri prin care îndemnăm participanții să îşi arate cunoştințele dobândite, ținând cont de anumite criterii de evaluare ce ar trebui îndeplinite, pornind de la ambientul creat în jurul mesei de masaj, apoi conexiunea pe care terapeutul o are cu „modelul”, modul intuitiv prin care îi simte starea din timpul masajului, tehnicile aplicate şi nu în ultimul rând postura şi mişcarea pe care o adoptă în tot acest timp. Toate aceste elemente sunt importante într-un concurs, dar mai mult contează ca ele să fie aplicate pe clienții voştri. 
 
Şi aşa cum ținem cont de aceste criterii într-un concurs, aşa încercăm şi noi să ținem cont de toate elementele care fac ca un eveniment să fie reuşit.
 
Pornind de la implicarea oamenilor din staff care se ocupă de organizare prin multă implicare şi efort, iar o parte dintre ei sunt aceeaşi traineri care doresc să împărtăşească din cunoştințele lor şi altora, continuând cu faptul că la fiecare eveniment, alături de noi sunt sponsorii şi partenerii noştri care ne susțin prin cadouri deosebite oferite tuturor participanților, şi ajungem până la impresiile de final ale tuturor, care ne ajută să continuăm cu astfel de evenimente, dar care ne şi ajută să îmbunătățim şi să corectăm anumite aspecte, acolo unde este cazul.
 
La acest eveniment, demonstrativele au fost ținute de:
Alin Gheorghisor, Diana Horga, Csata Levente și Motoc Iulian prezentând tehnici combinate, Radu Gligor a oferit un demonstrativ de Thai Yoga şi Tudor Gherman a reprezentat Vacuslim 48 printr-un demonstrativ atât practic cât şi teoretic a unei metode de slăbire.
 
Produsele oferite participanților de la masterclassuri cât şi cadourile generoase oferite concurenților premiați sunt din partea sponsorilor noştri oficiali:

Felicitări tuturor participanților pentru implicare şi vă mulțumim pentru că ați ales să participaţi la acest eveniment. 

Distribuie:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Urmăreste-ne pe

© 2020 All Rights Reserved AMTC – Web Design Sibiu by UnityVision.ro

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.