Tabără Masaj – APUSENI

Încă o dată Asociatia de Masaj si Terapii Complementare (AMTC) organizează un eveniment special pentru Terapeuți și vă invită în 𝕡𝕣𝕚𝕞𝕒 𝕋𝕒𝕓𝕒𝕣𝕒 𝕕𝕖 𝕄𝕒𝕤𝕒𝕛 𝕕𝕚𝕟 𝔸𝕡𝕦𝕤𝕖𝕟𝕚!

 
Veniți cu noi unde timpul stă în loc, doar vă încărcați cu energie și să practicați ce vă place! 
Ce vă place? MASAJUL, normal! 
 
Asociația de Masaj și Terapii Complementare, AMTC, reprezentată de către Directorul Zonal ALBA, terapeutul 𝐋𝐈𝐕𝐈𝐔 𝐂𝐀𝐂𝐎𝐕𝐄𝐀𝐍, vă invită în prima tabără desfășurată în Munții Apuseni, la poale de Trascău – Rimetea, într-un peisaj de vis la superba Cabană Sweetlife.
 
Începând cu 29 septembrie (joi) pentru 3 nopți și 4 zile, până pe 2 octombrie (duminică) vă invităm într-o superbă și relaxantă tabără pentru MASAJ, totul 𝘼𝙡𝙡 𝙞𝙣𝙘𝙡𝙪𝙨𝙞𝙫𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙏𝙚𝙧𝙖𝙥𝙚𝙪𝙩𝙞 
 
✔️ 750 lei / persoană
✔️ 600 lei / persoană (MEMBRU AMTC)
 
În prețul de mai sus sunt incluse următoarele:
✔️ Cazarea pentru 3 nopți și 4 zile 
✔️ Masa (all inclusive) specifică zonei
✔️ Demonstrative Masaj și Look&Learn
✔️ Premiera terapiei minune cu vin: VinoTerapia
(practicată în exclusivitate de către Liviu Cacovean)
✔️ Practică pentru Campionatul Național de Masaj 
(pregătire pentru participanții la Campionat)
✔️ CADOU surpriză de la organizator
✔️ Tricou suvenir cu tabăra AMTC 
+ multe alte surprize 
 
░A░T░E░N░Ț░I░E░ Locurile sunt limitate!
 
 

Detalii și înscrieri:

+40 799 997 789 (Liviu Cacovean)
+40 729 667 345 (Laurențiu Stănescu)

Distribuie:

Facebook
WhatsApp
Email

❤️ Uneori fotografiile pot spune mai mult decat cuvintele, dar sentimentele și trăirile nu se pot descrie doar în cuvinte ❤️

 

În mijlocul naturii, privid măreția muntelui, respirând aerul pădurilor, participanții din minunata TABĂRA de MASAJ din APUSENI au lasat la RÎMETEA bucățele din sufletul lor.

 

Sub îndrumarea președintelui AMTC Iulian Motoc , dar și a Directorilor prezenți din Asociatia de Masaj si Terapii Complementare Liviu Cacovean (organizatorul evenimentului și directorul AMTC Alba), Mădălina Ioana Gherghe (director AMTC Olt), Denisa Ciorîcă (director AMTC Giurgiu și Călărași), Laurențiu Stănescu (director AMTC Brașov), Mirela Bar (director AMTC Bihor), Damian Gabriela (director AMTC Harghita și Covasna) și prin susținerea Directorului general AMTC Ana-Maria Niță, a Sponsorilor principali Reflexovital Cursuri , Blackboxnet – Totul despre Masaj , Kosmo Oil EVENIMENTUL A FOST UN REAL SUCCES 🍀

 

Participanții au gustat brânzeturi fine, vinuri premiate, au experimentat tehnici și metode de MASAJ și terapii complementare. Pe această cale mulțumim și celorlalți Sponsori care au ajutat evenimentul cu diverse produse.

 

Mai mult decât atât, sinergia și noul sentiment de apartenență la grup, noile prietenii legate și întărirea unora mai vechi, ar putea fi o notă superficială și incompletă a celor trăite în Tabăra din Apuseni.

 

Si ce este cel mai important este că participanții au învățat să îmbrățișeze oameni cunoscuți și mai puțin cunoscuți, nu atât cu brațele cât cu sufletul, așadar tabără de Masaj din Apuseni, conform feedback-ului a fost o tabără pentru trup și suflet!

 

💙 FELICITĂRI participanților!

💛 FELICITĂRI organizatorilor!

❤️ FELICITĂRI sponsorilor!

 

Dacă doriți să participați la următoarele tabele marca AMTC trebuie să urmăriți pagina noastră!

 

www.asociatiademasaj.ro

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.