Luna trecuta a avut loc un eveniment important in lumea pasionatilor de masaj – s-a lansat Asociatia de Masaj si Terapii Complementare. Evenimentul a avut loc intr-un cadru natural, in muntii Retezat, in prezenta a 60 de persoane.

Presedintele Asociatiei este maseurul si antreprenorul Iulian Motoc, din Sibiu. Acesta considera ca in Romania, era nevoie de o asociatie pentru
promovarea la nivel national si international a terapiilor complementare ca practici si metode de tratament, altele decat cele din medicina clasică, atat din punct de vedere profilactic, cat și curativ.

Alaturi de ceilalti membrii fondatori: Gligor Radu, Secuianu Balescu Vlad, Levente Csata si Banc Andrei, Asociatia isi propune urmatoarele obiective:

Pe langa asta, Iulian Motoc spune ca:

„membrii Asociatiei beneficiaza de: consultanta juridica gratuita pentru deschiderea și mentinerea activitatilor proprii, participarea la campionatele nationale, europene sau mondiale de masaj. Asociatia de Masaj si Terapii Complementare asigură consultanta si discount în achiziționarea de materiale, mobilier, consumabile.”

Iulian Motoc

Radu Gligor, vicepresedintele Asociatiei a adaugat:

„Imi place frumosul în toate formele lui. Pasiunea pentru masaj a existat intotdeauna in interiorul meu, dar a inceput sa prinda contur cu aproximativ 9 ani in urma. Masajul Thai care presupune presopunctură pe punctele energetice, stretching cu nivel ridicat, din medicina asiatică și masajul ayurvedic indian, care la fel combină tipologia celor trei doșe: pitta, kapha și vata, cu alimentație, uleiuri esențiale aferente și bineînțeles activarea punctelor energetice. Aceste două terapii vreau să vi le împărtășesc și vouă, care pe mine m-au ajutat foarte mult să mă dezvolt atât personal cât și profesional și sper să vă ajute și pe voi la fel. Aduc un plus de valoare membrilor asociației prin evidențierea importanței etichetei SPA, Customer Care și bineînțeles diversitatea metodelor terapeutice prin care putem atrage și menține o clientelă pe o perioadă foarte lungă de timp” Corpul nostru este un templu al frumuseții pe care trebuie să îl protejăm și să îl respectăm pentru că este singurul loc în care trăim”

Radu Gligor

Vlad Secuianu, directorul de cursuri al Asociației de Masaj si Terapii Complementare spune ca:

”Putem sa facem o comparatie intre aceasta Asociatie si o familie. Cu cat suntem mai multi cu atat ne putem scoate in evidenta. As putea spune ca la Campionatul Mondial de Masaj, unde am luat medalia de bronz, era un maseur din Bulgaria care facea un masaj de calitate maximă, pe cont propriu stralucea, dar nu avea cine să il scoată in evidenta. El a venit singur. Eu am venit cu o echipa de care am fost sustinut, in primul rand prin imagine, aveam aceleasi tricouri…fiind o familie mai mare suntem propulsati. Acesta este si rolul Asociatiei: sa ne propulsam unul pe celalalt. Ca sa fac si o gluma de politica: Care partid castiga alegerile? Partidul care este cel mai mare, pentru ca este propulsat…Din punctul meu de vedere, acesta este rolul pozitiv al acestei Asociatii: va ajuta sa va propulsati, va ajuta sa ajungeti la culmi mai inalte decat nivelul la care sunteti…bineinteles daca va doriti…”

Vlad Secuianu

Andrei Banc, directorul de marketing, continua:

”Ma bucur sa fac parte din aceasta Asociatie, datorită faptului ca, pe langa beneficiile pe care oricare membru le-ar avea, Asociatia are la baza persoane frumoase, persoane cu experiente si in masaj si in afaceri, persoane care cunosc multe si care sunt dornice sa predea mai multe altora.”

Andrei Banc

Sponsorul principal al evenimentului a fost Academia Reflexovital, reprezentata de Melania Motoc, care a incheiat prezentarea spunand:

”Această asociație este ca un copil care isi primeste botezul astazi, un copil in care toata lumea a depus efort si dragoste, iar unde este dragoste se naste ceva frumos. Asa o vad eu in momentul acesta.”